Hét jobportaal voor de juridische sector

RZK nv 154 keer bekeken

Volgen

RZK nv heeft 1 job online geplaatst

RZK nv

Info over de werkgever

In 1966 sloegen Pros Roosen en Lode Colson de handen in elkaar en startten Runkster Zakenkantoor op. Gaandeweg groeide het kantoor uit tot één van de grootste vastgoedkantoren in Hasselt.
Nu 53 jaar en een tweede generatie later staat we nog steeds gekend voor een goede reputatie en service. Ook de “lage drempel” wordt gewaardeerd door onze klanten, die zich steeds vrijblijvend kunnen informeren.

Een woning (ver)kopen/(ver)huren doe je niet iedere dag. Iedere woning is uniek, iedere verkoop/verhuur is uniek. Het is een belangrijke beslissing zowel op emotioneel als financieel vlak, waar veel meer bij komt kijken dan enkel een bord te koop/te huur in de voortuin zetten.
Het begint allemaal bij een goede schatting. Dé garantie voor een vlotte verkoop/verhuur.
Maar er komt meer bij kijken! Een grondig administratief dossier en publiciteitsplan zijn onmisbaar. Dan spreken we nog niet over alle wettelijke verplichtingen.

Deze zijn zo uitgebreid dat het als particulier bijna niet meer te volgen is. U laten bijstaan door een betrouwbare professionele vastgoedmakelaar wordt zo haast een must.